Velkommen til tre nye ansigter – Københavns Universitet

15. september 2016

Velkommen til tre nye ansigter

Pr. 1. september 2016 starter tre nye ansigter på ProGram-projektet.

Silvia Martinez-Ferreiro er ansat som postdoc på projektet. Hun er master i Engelsk filologi fra Universidade de Santiago de Compostela og ph.d. fra Universitat Autònoma de Barcelona med afhandlingen Towards a Characterization of Agrammatism in Ibero-Romance. Silvia vil arbejde med grammatik og leksikon hos sprogbrugere med afasi.

Nicolai Boston Simonsen og Mia Ridder Malmstedt er kandidatstuderende i Lingvistik ved KU. Nicolai er praktikant på projektet og skal lave et letter detection study for at undersøge grammatisk status og visuel opmærksomhed. Mia er ansat som studentermedhjælper og skal lave forskellige opgaver som for eksempel at finde forsøgspersoner og udføre forsøg samt behandle data fra og udvikle stimuli til forsøg.